Apple trebuie să plătească despăgubiri celor de la Samsung pentru Încălcarea unor brevete!

Autor:  | Publicat în:  Apple 648 ori
<b>Apple trebuie să plătească despăgubiri celor de la Samsung pentru Încălcarea unor brevete!</b>Iată că s-a întors roata și cel puțin deocamdată Apple a pierdut o rundă din zecile de procese pe care le are cu Samsung. Această rundă se desfășura în Olanda și vizează încălcarea unui brevet, pentru care Apple trebuie să plătească....

Iată că s-a întors roata și cel puțin deocamdată Apple a pierdut o rundă din zecile de procese pe care le are cu Samsung. Această rundă se desfășura în Olanda și vizează încălcarea unui brevet, pentru care Apple trebuie să plătească. Sunt sigur că știți că Apple și Samsung se judecă de mai bine de un an, în țări precum Germania, Olanda, Australia, SUA și multe altele.

Totul a început atunci când Apple a acuzat Samsung că îi copiază designul lui iPhone și iPad, rezultatul fiind terminalele sale Android. Au urmat apoi procesele în replică și acuzele către Apple, care de obicei vizau încălcarea de brevete pentru conectivitate. O curte din Haga a decis acum că Apple încalca o tehnologie utilizată de Samsung pentru conectarea telefoanelor și tabletelor la Internet. Suma despăgubirilor va fi decisă în funcție de vânzările lui iPad și iPhone în Olanda.

încălcarea brevetului se aplică în cazul următoarelor terminale: iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPad 1 și iPad 2. Suma pe care Apple trebuie să o plătească va fi calculată în funcție de vânzările din Olanda, începând cu data de 4 august 2010, atunci când Apple ar fi aflat că încalca drepturile Samsung. Să fie aceasta începutul unui val de victorii pentru asiatici?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×