Android 4.0 disponibil acum pe Sony Xperia S (Video)

1.506 ori
<b>Android 4.0 disponibil acum pe Sony Xperia S (Video)</b>Au trecut cam două luni de când Sony Xperia S a intrat pe piața noastră și deși Android 2.3 arată bine in varianta personalizată de Sony pe acest terminal, utilizatorii își doreau totuși cel mai nou Android. Astăzi a fost oferită actualizarea...

Au trecut cam două luni de când Sony Xperia S a intrat pe piața noastră și deși Android 2.3 arată bine in varianta personalizată de Sony pe acest terminal, utilizatorii își doreau totuși cel mai nou Android. Astăzi a fost oferită actualizarea la Ice Cream Sandwich, iar mai multe detalii aflați în următoarele rânduri.

în prealabil Sony promisese că va oferi update-ul fie la finalul lunii mai, fie la începutul lui iunie și iată că acum a sosit și rezultatul promisiunii. Ce aduce Android 4.0 pe acest smartphone? Printre altele, un ecran de blocare îmbunătățit și widgeturi redimensionabile. Actualizarea se realizează direct OTA, dar există și varianta de trecere la Android 4.0 folosind sistemul de update special pentru Xperia și instalat pe PC-uri sau Mac-uri. Sony afirmă că toți posesorii de Xperia S vor primi o notificare cu privire la actualizare, dar depinde de operatori cât de rapid se întâmplă asta.

Pachetul software ocupă 200 MB și aduce și noi aplicații Walkman, Album și Movies. Aplicația Walkman poartă cu ea tehnologiile audio Sony de top, funcții de socializare integrate, în vreme ce Album vă prezintă o nouă modalitate, mai intuitivă de a viziona fotografii. Aplicația Movies permite playback-ul eficient al filmelor și vă oferă și postere și informații despre acestea. în plus, acum primiți și sistemul de multitasking pe bază de swipe pentru a închide aplicații.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×