Apple va Începe distribuția lui iOS 8 Beta 3 În mai puțin de două săptămâni

Autor:  | Publicat în:  Apple 549 ori
<b>Apple va Începe distribuția lui iOS 8 Beta 3 În mai puțin de două săptămâni</b>Anunțat oficial în cadrul conferinței WWDC din acest an, noul sistem de operare iOS 8 a sosit deja pe telefoanele a numeroși dezvoltatori, acesta primind chiar și un al doilea update sub formă Beta. De asemenea, se pare că nici versiunea beta 3 nu...

Anunțat oficial în cadrul conferinței WWDC din acest an, noul sistem de operare iOS 8 a sosit deja pe telefoanele a numeroși dezvoltatori, acesta primind chiar și un al doilea update sub formă Beta. De asemenea, se pare că nici versiunea beta 3 nu va întârzia foarte mult, aceasta fiind programată a-și face apariția pe data de 8 iulie.

După cum bine știm, aceste versiuni beta ale sistemelor de operare pot fi rulate și de către utilizatorii obișnuiți, și nu doar de către dezvoltatori. Odată cu lansarea unei noi versiuni beta, utilizatori pot observa o serie de îmbunătățiri aduse, cât și dispariția unor bug-uri care apăreau în procesul de utilizare.

Rămâne să vedem dacă următorul release iOS 8 va rezolva o parte dintre problemele existente în versiunea Beta 2 ce au fost raportate de către dezvoltatori. Posibila perioadă în care versiunea finală a lui iOS 8 va fi disponibilă este septembrie-octombrie, moment în care pe piață va poposi și noua generație iPhone.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×