HTC One (M8) Își face apariția Într-o imagine ce prezintă varianta de culoare neagră

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.063 ori
<b>HTC One (M8) Își face apariția Într-o imagine ce prezintă varianta de culoare neagră</b>Deși încă de la evenimentul de lansare din luna martie, flagship-ul HTC One (M8) era disponibil în trei variante de culoare, și anume auriu, argintiu și gri, iată că acesta are de gând să ajungă pe piață sub mai multe nuanțe printre care se...

Deși încă de la evenimentul de lansare din luna martie, flagship-ul HTC One (M8) era disponibil în trei variante de culoare, și anume auriu, argintiu și gri, iată că acesta are de gând să ajungă pe piață sub mai multe nuanțe printre care se numără albastru, roșu și negru. Această culoare din urmă a fost remarcată de curând prin intermediul zvonacului @evleaks.

Așa cum bine știm, HTC One (M8) este un terminal cu adevărat atractiv ce poate purta cu mândrie titlul de flagship. Acesta dispune de o carcasă realizată în proporție de 90% din metal, lucru care este de apreciat pe o piață în care majoritatea producătorilor aduc terminale la prețuri uriașe care oferă o carcasă din policarbonat, material ce dă impresia de produs ieftin.

HTC One (M8) Își face apariția Într-o imagine ce prezintă varianta de culoare neagră

Spre deosebire de generația precedentă, One M8 renunță la inelul din plastic ce înconjura terminalul, această componentă fiind înlocuită de către o bucată de aluminiu ce cuprinde device-ul. De asemenea, acesta beneficiază de un look premium și datorită unei suprafețe de tip brushed ce se regăsește pe partea din spate.

Un alt capitol prin care HTC One (M8) impresionează plăcut este hardware-ul puternic ce ne va oferi toată puterea de procesare necesară de care avem nevoie. Prețul lui One (M8) este acum de 2.799 lei la majoritatea retailerilor, urmând ca acesta să mai scadă și să se stabilizeze în următoarea perioadă.

HTC One M8 prețuri actualizate:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×