Apple va lansa iPhone HD pe 22 iunie?

1.166 ori
<b>Apple va lansa iPhone HD pe 22 iunie?</b>Desi Apple nu a confirmat inca acest zvon, speculatiile de pe web afirma ca gigantul din Cupertino ar putea prezenta urmatoarea generatie de iPhone in data de 22 iunie. &nbsp; &nbsp; Cu aceasta ocazie, Apple ar fi rezervat aceeasi sala de conferinte...

Desi Apple nu a confirmat inca acest zvon, speculatiile de pe web afirma ca gigantul din Cupertino ar putea prezenta urmatoarea generatie de iPhone in data de 22 iunie.

Cu aceasta ocazie, Apple ar fi rezervat aceeasi sala de conferinte folosita si pentru a anunta primele 3 generatii de iPhone. Aceste informatii vin de la Messany, de pe site-ul modmyi.com. Avand in vedere secretomania celor de la Apple, vom afla daca data conferintei este reala sau nu de abia pe 21 iunie. Suntem curiosi daca gigantul american va lansa urmatorul iPhone prin AT&T, sau si prin alti operatori din SUA, avand in vedere expirarea exclusivitatii AT&T pentru terminalele Apple.

In plus, ar trebui sa ne pregatim pentru avalansa de zvonuri cu privire la iPhone 4G/HD, acestea urmand sa populeze Internetul in urmatoarele luni, fie ca e vorba de schite, concepte, scapari, screenshoturi sau imagini reprezentand componente ale noului model.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×