"Aproape coapte..."; iPhone 6 Într-un teaser sugestiv din partea Vodafone România!

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.415 ori
<b>"Aproape coapte..."; iPhone 6 Într-un teaser sugestiv din partea Vodafone România!</b>Este cu siguranță unul dintre cele mai dorite telefoane ale momentului și chiar dacă acesta este vândut deja de câteva zile de câțiva retailerii online, întotdeauna, cei mai chibzuiți, așteaptă ca noul iPhone să apară și la operatorii de...

Este cu siguranță unul dintre cele mai dorite telefoane ale momentului și chiar dacă acesta este vândut deja de câteva zile de câțiva retailerii online, întotdeauna, cei mai chibzuiți, așteaptă ca noul iPhone să apară și la operatorii de telefonie, pentru a cumpăra device-ul la un preț mai rezonabil.

Anul acesta se pare că cei de la Vodafone sunt cei care "au furat startul", aflăm acest lucru prin intermediul unui teaser extrem de sugestiv, chiar haios, ce a fost postat în miez de noapte pe site-ul "operatorului roșu".

Rămâne de văzut dacă cei care au avut răbdare să aștepte apariția iPhone 6 pe căi oficiale, au făcut-o cu folos, sau diferența de preț dintre cea practicată de magazinele online și cel al operatorilor nu va fi una foarte mare. De asemenea sunt curios la ce preț se vor vinde iPhone 5s și chiar 4S, care încă se mai află în stocurile Vodafone România, în condițiile sosirii noii generații de iDevice-uri!

Legat de data exactă la care iPhone 6 și probabil și iPhone 6 Plus (dacă e să ne luam după diferența de dimensiuni dintre cele două mere) vor fi disponibile, nu am informații concrete, totuși, dar dacă ar fi să ghicesc, aș spune vineri 3 octombrie. Doritorii pot intra și da refresh la pagina Vodafone, asta dacă vor neapărat să fie primii posesori de iPhone 6 la contract! Baftă! :)

Mulțumim tipsterului anonim de pe Facebook pentru pont!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×