iPhone 6 space gray și gold disponibil acum la MobileTrend.ro, la prețul de 3.499 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.508 ori
<b>iPhone 6 space gray și gold disponibil acum la MobileTrend.ro, la prețul de 3.499 lei</b>După câteva zile bune de la sosirea lui iPhone 6 la retailerii din România, terminalul e destul de greu de găsit, dar am reușit să descoperim un stoc solid la MobileTrend.ro. Aceștia au la vânzare versiuni space gray&nbsp;și gold&nbsp;ale...

După câteva zile bune de la sosirea lui iPhone 6 la retailerii din România, terminalul e destul de greu de găsit, dar am reușit să descoperim un stoc solid la MobileTrend.ro. Aceștia au la vânzare versiuni space gray și gold ale terminalului, la prețul de 3.499 lei.

Stocul este limitat, dar MobileTrend.ro a promis că îl va suplimenta dacă este nevoie. Produsul poate fi ridicat de la sediu, dacă clientul dorește, acesta aflându-se aproape de Complexul Studențesc Grozăvești din București. O ofertă tentantă între timp este cea pentru iPhone 5s, care are preț scăzut la MobileTrend.ro, de la 2649 lei la 2399 lei în aceste zile. Tot la reducere se afla și Samsung Galaxy S5, care a ajuns la doar 2099 lei, după ce în primăvara acestui an costă peste tot 3000 sau 3100 de lei.

iPhone 6 space gray și gold disponibil acum la MobileTrend.ro, la prețul de 3.499 lei

MobileTrend.ro este retailerul care ne-a furnizat în teste brățara fitness Misfit Shine, pe care v-am oferit-o la concurs. Ei au o gamă variată de terminale și accesorii pentru acestea, iar pe lista de oferte se afla și HTC One M8, care a ajuns la 2.299 lei. La același retailer iPhone 6 Plus costă 4.499 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×