LG Liger (F490L), primul terminal ce vine cu procesor LG Odin octa-core, primește certificare Bluetooth

1.231 ori
<b>LG Liger (F490L), primul terminal ce vine cu procesor LG Odin octa-core, primește certificare Bluetooth</b>După ce în luna iunie aflam prin intermediul user-ului @upleaks de pe Twitter un zvon cu privire la faptul că LG pregătește un terminal ce va integra un procesor fabricat in-house (LG Odin), iată că astăzi, device-ul în cauză denumit LG Liger...

După ce în luna iunie aflam prin intermediul user-ului @upleaks de pe Twitter un zvon cu privire la faptul că LG pregătește un terminal ce va integra un procesor fabricat in-house (LG Odin), iată că astăzi, device-ul în cauză denumit LG Liger (F490L) primește certificare din partea agenției Bluetooth SIG.

în timp ce specificațiile sale încă rămân încă un mister, aruncând o privire asupra documentelor Bluetooth SIG, observăm faptul că LG Liger (F490L) va sosi atât cu tehnologia Bluetooth 4.0, cât și cu standardul LTE 4G ce ne va permite viteze de download de până la 150 Mbps.

LG Liger (F490L), primul terminal ce vine cu procesor LG Odin octa-core, primește certificare Bluetooth

De asemenea, odată cu aceste documente de certificare, aflăm și faptul că LG Liger (F490L) va debuta inițial pe piața din Coreea de Sud prin intermediul operatorului mobil LG U+. Rămâne să vedem ce alte scăpări de informații sau imagini vor ajunge în următoarele zile pe web.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×