Aproape sub o oră! Aproape... Avem un nou campion!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 5.448 ori
<b>Aproape sub o oră! Aproape... Avem un nou campion!</b>Cei care ne citiţi regulat şi vă documentaţi &icirc;nainte de cumpărarea unui telefon de aici de pe Mobilissimo, cunoaşteţi faptul că acordăm o foarte mare atenţie bateriei telefoanelor testate. Anul trecut, telefonul care s-a &icirc;ncărcat...

Cei care ne citiţi regulat şi vă documentaţi înainte de cumpărarea unui telefon de aici de pe Mobilissimo, cunoaşteţi faptul că acordăm o foarte mare atenţie bateriei telefoanelor testate. Anul trecut, telefonul care s-a încărcat cel mai rapid de la propria sursă de alimentare, a fost One-ul chinezilor de la OnePlus, cu 1 oră şi 15 minute.

Anul acesta Samsung şi-a suflecat mânecile şi a reuşit să treacă pe prima poziţie în top-ul nostru, cu o durată de încărcare de numai 1 oră şi 10 minute, dar! A venit rândul lui Samsung Galaxy S6 Edge+, primit în teste în cadrul programului Orange Smartphone Tester, care s-a apropiat şi mai mult de graniţa de sub o oră, cu un scor de 1 oră şi 5 minute de la 0 la 100%, în ceea ce priveşte durata de încărcare a bateriei telefonului folosind propriul încărcător.

Samsung Galaxy S6 Edge+ se incarca intr-o ora si cinci minute de la 0 la 100%

Scorul de o oră şi cinci minute este atins în condiţiile în care Galaxy S6 are o baterie de 2550 mAh, iar S6 Edge+ una de 3000 mAh, deci există şi o diferenţă destul de mare în privinţa capacităţii acumulatorului! În paranteză va mai informez că telefonul a excelat şi în cazul testului de anduranţă "video playback în loop"  şi al benchmark-ului bateriei cu PCMark, care simulează comportamentul uman în cazul "butonării" telefonului. Scorurile în cazul celor două teste sunt 7h 52m PCMark şi 11h 9m video playback.

Concluzia e una singură, Samsung Galaxy S6 Edge+ stă excelent când vine vorba de gestionarea energiei telefonului şi este telefonul ce se încarcă cel mai rapid testat de noi până în acest moment!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×