IFA 2015: Lenovo Vibe S1 hands-on - două camere frontale pentru un selfie cu adâncime (Video)

1.360 ori
<b>IFA 2015: Lenovo Vibe S1 hands-on - două camere frontale pentru un selfie cu adâncime (Video)</b>P&acirc;nă acum c&acirc;ţiva ani am fi fost surprinşi să vedem două camere &icirc;n spatele unui telefon mobil, dar acum &icirc;ncepem să ne obişnuim să le vedem chiar şi &icirc;n faţă. Este şi cazul lui Lenovo Vibe S1, terminal prezentat la...

Până acum câţiva ani am fi fost surprinşi să vedem două camere în spatele unui telefon mobil, dar acum începem să ne obişnuim să le vedem chiar şi în faţă. Este şi cazul lui Lenovo Vibe S1, terminal prezentat la IFA 2015 şi care primeşte un hands on Mobilissimo.ro mai jos.

Acesta este un terminal midrange, cu o interfaţă personalizată aplicată lui Lollipop. Handsetul costă 299 de dolari şi se remarcă prin camera duală selfie, cu un senzor principal de 8 MP şi unul secundar de 2 MP pentru analizarea adâncimii imaginii. Vibe S1 se diferentiaza printr-un design curbat, cu spate din sticlă arătos.

Lenovo Vibe S1

La bord se află un display de 5 inch 1080p, 3 GB RAM şi un procesor octa core MediaTek, dar şi 32 GB stocare. Acest model soseşte în magazine în noiembrie şi dispune de o baterie de 2500 mAh. În spate găsim o camera de 13 MP, iar acesta este un model dual SIM cu grosime de 7.8 mm.

Lenovo Vibe S1

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×