Aproximativ 68% din piața telefoanelor contrafăcute ce rulează Android sunt reprezentate de modele Xiaomi și Samsung

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.391 ori
<b>Aproximativ 68% din piața telefoanelor contrafăcute ce rulează Android sunt reprezentate de modele Xiaomi și Samsung</b>Cum suntem obișnuiți de ani buni, ori de c&acirc;te ori companii populare ca și Samsung, sau Apple, aduc pe piață noi device-uri, producătorii chinezi se &icirc;ntrec &icirc;n lansarea de terminale clonate ce arată identic cu cele originale. Ba...

Cum suntem obișnuiți de ani buni, ori de câte ori companii populare ca și Samsung, sau Apple, aduc pe piață noi device-uri, producătorii chinezi se întrec în lansarea de terminale clonate ce arată identic cu cele originale. Ba chiar la un moment dat am aflat despre o serie de modele iPhone 4s construite pe bucăți, device-uri ce rulau iOS.

Prin intermediul unui raport dezvăluit de AnTuTu.com, ni se prezintă astăzi câteva cifre interesante de pe această piață a telefoanelor clonate. Din graficul de mai sus remarcăm faptul că aproximativ 68% dintre piața terminalelor contrafăcute, sunt reprezentate de modele Samsung și Xiaomi.

Aproximativ 68% din piața telefoanelor contrafăcute ce rulează Android sunt reprezentate de modele Xiaomi și Samsung

Aflați totodată că cel mai copiat model din portofoliul Xiaomi, este phabet-ul MiNote (31.82%), urmat de către Redmi Note (12%). În tabara de terminale contrafăcute Samsung, clonele de Galaxy Note 3 însumează 8.82%, în timp ce modelele Galaxy Note 4 înregistrează un procent de 7.01%.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×