Ramos Mos1 apare în noi imagini, cu ecran cu sticlă 2.5D si muchie cu 5 unghiuri

Autor:  | Publicat în:  Ramos 1.068 ori
<b>Ramos Mos1 apare în noi imagini, cu ecran cu sticlă 2.5D si muchie cu 5 unghiuri</b>Compania Ramos e cunoscută &icirc;n China mai degrabă pentru tabletele sale dec&acirc;t pentru telefoane, dar iată că a intrat şi &icirc;n acest domeniu recent. Ieri vedeam&nbsp;primele imagini cu Mos1, primul său smartphone, iar azi a apărut...

Compania Ramos e cunoscută în China mai degrabă pentru tabletele sale decât pentru telefoane, dar iată că a intrat şi în acest domeniu recent. Ieri vedeam primele imagini cu Mos1, primul său smartphone, iar azi a apărut încă o serie de fotografii.

Handsetul vine cu o carcasă unibody cu rama metalică şi are un panou din sticlă în spate, dar şi unul frontal din sticlă 2.5D. Acesta este curbat spre margini şi terminalul are un look destul de interesant, deşi nu teribil de original. El aduce puţin cu un Huawei, combinat cu un iPhone 6 şi un Galaxy S6. Se remarcă aici rama aurie şi amplasarea butonului Power în stânga în loc de dreapta.

Ramos Mos1

Zvonurile afirmă că acest model va sosi cu o baterie de top şi acustica HiFi, dar nu avem o listă clară de specificaţii. Cei de la Ramos se laudă cu faptul că acesta este primul telefon din lume cu metal prelucrat cu 5 muchii folosind diamantul. Observaţi că marginea sa nu este rotunjită, ci reprezintă o succesiune de unghiuri drepte pe lateral, asemănătoare unui dirijabil Zeppelin. Sunt tare curios ce feeling ar avea un astfel de telefon în mână!

Ramos Mos1 din lateral

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×