Huawei Honor Magic, killer de Xiaomi MI Mix apare într-o fotografie reală

3.163 ori
<b>Huawei Honor Magic, killer de Xiaomi MI Mix apare într-o fotografie reală</b>Huawei ne pregătește un eveniment pentru data de 16 decembrie, o zi în care va fi lansat oficial smartphone-ul Honor Magic, un soi de răspuns al companiei de față la modelul Xiaomi Mi Mix. Astăzi avem ocazia să vedem produsul într-o fotografie reală ce ne

Se pare că "marea lansare" Huawei de ieri nu s-a mai concretizat şi trebuie să aşteptăm până pe 16 decembrie pentru debutul acelui concept phone Honor care se vrea a fi un Xiaomi Mi MIX killer. Între timp a apărut şi o fotografie live cu interesantul smartphone şi o vedeţi mai jos.

Huawei Honor Magic

Telefon deja confirmat de teasere pentru debutul de săptămâna viitoare, Huawei Honor Magic e clar un răspuns pentru elegantul Mi MIX, prin prisma muchiilor sale ultra înguste. Terminalul ar urma să nu includă un difuzor, bazându-se pe transmiterea sunetului prin vibraţii, dar cumva s-a găsit loc pentru o cameră frontală, din câte vedem.

Observăm şi că ecranul are muchii curbate lateral şi porţiunea superioară şi inferioară vine cu grosimi scăzute. Primim şi scanner de amprente, integrat în foarte îngusta zona de sub ecran. Nuanţa albastră ne intrigă şi ne duce cu gândul la albastrul lui Honor 8 puţin. Nici vorbă de specificaţii deocamdată aici şi nu ştim nici măcar mărimea diagonalei.

Dacă ne luăm după raportul faţă de acel deget, e cu siguranţă un terminal de mari dimensiuni, poate chiar peste 6 inch.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×