Super Mario Run primeşte un nou clip demonstrativ cu gameplay, poate fi jucat deja la magazinele Apple (Video)

1.351 ori
<b>Super Mario Run primeşte un nou clip demonstrativ cu gameplay, poate fi jucat deja la magazinele Apple (Video)</b>Super Mario Run este jocul prezentat în cadrul ultimului eveniment marca Apple, titlu ce vine exclusiv pe platforma iOS din data de 16 decembrie. Înainte de debutul propriu-zis avem ocazia ca astăzi să aruncăm o scurtă privir asupra unui clip demonstrativ

A mai rămas fix o săptămână până debutează probabil cel mai aşteptat joc de mobil din ultimii ani. E vorba despre Super Mario Run, care a primit surprinzător de mult timp pe scenă la evenimentul de lansare al lui iPhone 7. Jocul debutează pe 15 decembrie şi a primit un nou video cu gameplay mai jos.

Super Mario Run

Runnerul şi platformerul 2 în 1 poate fi deja jucat, aparent, dar doar la magazinele fizice Apple Store. Vestea a fost confirmată în timpul emisiunii The Tonight Show cu Jimmy Fallon, care a oferit şi o sesiune demo pentru cei prezenţi. Cei de la Engadget au încercat acest titlu şi par să fie încântaţi de joc. Super Mario Run va fi gratuit pe iOS, dar va oferi doar o experienţă parţială de gaming astfel.

Cei care vor să deblocheze toate nivelele şi tot jocul trebuie să plătească 10 dolari. Conceptul lui Super Mario Run e simplu: mustăciosul italian aleargă de la stânga la dreapta automat şi dacă apăsaţi pe ecran el sare. Vom aduna monede, vom evita inamici şi vom alerga şi prin acele ţevi verzi celebre, ajungând in alte zone ale nivelului. Ţestoase ne vor sta în cale şi chiar şi Bowser la un moment dat.

Dacă ţinem apăsat mai mult facem un salt mai lung, iar dacă sărim pe inamici putem face un lanţ de salturi. Pe lângă cele 24 de nivele ale jocului va exista şi modul Toad Rally în care vom concura cu prieteni şi alţi gameri într-o cursă contra timp, ce implică adunarea de bănuţi şi combo-uri de sărituri. Cam piperat preţul, dar poate sacrificam echivalentul a vreo 2 meniuri McDonald's şi vedem ce şi cum.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×