Archos 50 Neon, smartphone de 99 euro cu ecran de 5 inch

5.868 ori
<b>Archos 50 Neon, smartphone de 99 euro cu ecran de 5 inch</b>Direct din Franța vine vestea legată de un nou smartphone Archos, care costă doar 99 de euro și aduce un ecran de 5 inch la pachet. Terminalul numit Archos 50 Neon este unul colorat și va sosi pe albastru, galben sau negru, începând cu mijlocul...

Direct din Franța vine vestea legată de un nou smartphone Archos, care costă doar 99 de euro și aduce un ecran de 5 inch la pachet. Terminalul numit Archos 50 Neon este unul colorat și va sosi pe albastru, galben sau negru, începând cu mijlocul acestei veri, undeva între finalul lui iunie și mijlocul lui iulie.

Acest nou model vine cu Android 4.2 și dispune de un procesor Mediatek MT6582 de 1.3 GHz, conectivitate HSPA+ și doar 512 MB RAM. Dotările sale mai includ și 4 GB memorie internă, iar procesorul anterior mentionat este un quad core, în cazul în care vă întrebați. Archos 50 Neon dispune de radio FM, camera de 5 megapixeli în spate cu blitz LED, camera secundară VGA și un slot microSD.

Archos 50 Neon

Avem parte și de certificare Google Play, deci nu vă faceți griji la acest capitol. Ecranul de 5 inch suporta o rezoluție de 854 x 480 pixeli, iar bateria este o unitate de 2000 mAh. Toate acestea sunt oferite într-un corp de 9.2 mm grosime, cu două sloturi SIM la interior. știu că produsele Archos au început să ajungă și la noi în țară. Poate va sosi și acest model..

50 Neon

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×