Adio cutii albastre? Telefoanele Lumia ar putea sosi Într-un nou tip de cutie de la Microsoft

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.196 ori
<b>Adio cutii albastre? Telefoanele Lumia ar putea sosi Într-un nou tip de cutie de la Microsoft</b>Odată cu apariția lui Nokia Lumia 630 prin diferite redacții sau la diferite surse de informare au apărut și imagini cu cutia acestui device Windows Phone 8.1. Am fost șocați să vedem că acest Lumia nu vine cu obișnuita cutie albastră, ci cu un...

Odată cu apariția lui Nokia Lumia 630 prin diferite redacții sau la diferite surse de informare au apărut și imagini cu cutia acestui device Windows Phone 8.1. Am fost șocați să vedem că acest Lumia nu vine cu obișnuita cutie albastră, ci cu un nou tip de ambalaj.

Cutia este acum albă și mult mai lată și mai groasă decât de obicei. Nokia Lumia 630 e un telefon destul de mic, deci mă întreb ce poate ocupa atât de mult loc la interior. De obicei Nokia miza pe cutii înguste, înalte și albastre, genul pe care îl observi imediat în magazin, iar nuanța lor de albastru era trademark deja. O cutie albă va standardiza telefoanele Lumia și le va face să pară ca Xperia-urile și HTC-urile, de exemplu.

Samsung iese în evidență prin cutiile sale de culoarea lemnului și prin ambalajele minimaliste și reciclabile, Apple merge pe albul curat și carton destul de gros, în vreme ce HTC a avut acea perioada stranie de acum 2 ani când lansa telefoane în cutii de forma unui ou și care aveau un feeling ciudat și se murdareau ușor. Să fie acest ambalaj Lumia începutul unui rebranding care ne va lăsa fără brandul Nokia pe cutie?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×