Archos aduce Android Jelly Bean pe televizoare cu un accesoriu special: Archos TV Connect

Autor:  | Publicat în:  Archos 1.320 ori
<b>Archos aduce Android Jelly Bean pe televizoare cu un accesoriu special: Archos TV Connect</b>Archos e o companie franceză celebră pentru tabletele sale și iată că se extinde și în alte domenii. Astfel, după ce a realizat o tabletă pentru copii și o tabletă cu rol de consola de jocuri, acum compania produce un device media numit Archos...

Archos e o companie franceză celebră pentru tabletele sale și iată că se extinde și în alte domenii. Astfel, după ce a realizat o tabletă pentru copii și o tabletă cu rol de consola de jocuri, acum compania produce un device media numit Archos TV Connect, care aduce Android Jelly Bean pe HDTV-uri.

TV Connect se conectează la televizor și implică o telecomandă TV Touch, iar produsul va sosi pe piața în februarie. Terminalul principal rulează Android 4.1 și permite accesul la aplicațiile și jocurile voastre Android de pe televizor. Gadgetul va oferi acces la Google Play Store și mă aștept aici la un soi de mic media player/set top box, cum am mai văzut deja și la alți producători.

TV Connect va avea conectiviate HDMI, va veni cu un cablu de acest gen la pachet, slot microSD și port USB. Va beneficia și de Ethernet și WiFi și va oferi suport pentru playback 1080p și H.264. Produsul Archos mai include și un webcam HD, LED de notificări și va fi chiar compatibil cu Skype și Google Talk pentru cei care vor să vorbească de pe televizor. Telecomanda care vine la pachet cu acest gadget oferă o tastatură QWERTY, suport pentru gesturi multitouch, shortcuturi speciale pentru Android și butoane pentru gaming.

Produsul va costa 129.99 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×