Romanian Racing Review: curse cu Dacii pe Android! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 3.904 ori
<b>Romanian Racing Review: curse cu Dacii pe Android! (Video)</b>Probabil cel mai original joc de curse testat pe Android până acum este Romanian Racing. Acesta este un titlu testat pe tableta Allview Speed City, al cărei review e deja publicat pe YouTube. E prima oară când putem juca un joc de curse cu o Dacie pe...

Probabil cel mai original joc de curse testat pe Android până acum este Romanian Racing. Acesta este un titlu testat pe tableta Allview Speed City, al cărei review e deja publicat pe YouTube. E prima oară când putem juca un joc de curse cu o Dacie pe tableta, de aici factorul de originalitate.

Jocul este realizat de către Mogoș Radu și pentru un proiect individual e chiar reușit. Evident, grafică poate fi perfecționată, ca și numărul de mașini și curse. Aveți la dispoziție 4 trasee, 9 variante de Dacia, dintre care 2 Dacii de poliție. Puteți face curse cu Dacia Nova, Dacia 1100 și un model de rally. Romanian Racing ocupa 25 MB, e disponibil gratuit și are parte și de un soi de ghidare vocală în timpul cursei. Cursele sunt contra cronometru și vă poartă în drumul spre Marea Neagră sau în Munții Carpați.

Romanian Racing Android

Controlul nu e chiar cel mai bun din lume și nici grafică, dar fanii adevărați Dacia vor aprecia măcar inițiativa acestui joc foarte original. II acordăm o notă de 7.5 din 10 și sunt sigur că de îndată ce va primi un update sau două el ne va încânta mai mult. Nu ar strica și un Oltcit sau ARO inclus în joc!

Descărcați jocul de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×