Archos Sense 47X este un nou smartphone rugged ce costă 199 euro; este lansată și o tabletă rezistentă

Autor:  | Publicat în:  Archos 553 ori
<b>Archos Sense 47X este un nou smartphone rugged ce costă 199 euro; este lansată și o tabletă rezistentă</b>Producătorul francez Archos a anunțat astăzi lansarea unui nou smartphone rugged numit Sense 47X, model ce vine la câteva luni distanță de la debutul unui model similar rugged cunoscut drept Sense 50X. Pe lista de noutăți de astăzi se mai află și o

Prin luna iunie a acestui an cei de la Archos anunțau lansarea smartphone-ului rugged Sense 50X, un model cu preț de 279 euro ce va ajunge pe piață în această toamnă. Pentru cei cu buget mai mic producătorul francez dezvăluie astăzi și smartphone-ul Sense 47X care păstrează aceleași capabilități rugged pentru suma de 199 euro. Detalii despre dotările sale hardware veți găsi în rândurile ce urmează.

Archos Sense 47x

Ei bine acest telefon rulează sistemul de operare Android Nougat din fabrică și grație certificării IP68 acesta este rezistent la apă și praf. De asemenea avem parte de o carcasă rugged menită să protejeze componentele interne și display-ul în cazul unor căzături accidentale sau a șocurilor provocate. 

Vine cu display HD de 4.7 inch, cu procesor quad-core MediaTek MT6737 de 1.3 GHz și cu 2 GB RAM. Mai avem și 16 GB de stocare flash, un slot pentru carduri microSD și o cameră frontală de 5 megapixeli pentru captura selfie. În spate se află un senzor de 13 megapixeli cu bliț LED și la interior avem o baterie destul de bună raportată la diagonală și anume o unitate de 3000 mAh. Acest device va fi comercializat din această toamnă.

Mai aflați că pe lângă acest smartphone, Archos a lansat și tableta Sense 101X ce vine cu display HD de 10.1 inch, baterie de 6000 mAh și procesor quad-core MediaTek MT8735. Se oferă și 2 GB RAM + 32 GB stocare, certificare IP54 și tableta costă 279 euro. 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×