Lansarea lui Pixel 2 ar fi programată pentru 4 octombrie; o confirmă panourile publicitare din Boston

753 ori
<b>Lansarea lui Pixel 2 ar fi programată pentru 4 octombrie; o confirmă panourile publicitare din Boston</b>Cu toate că în urmă cu doar câteva săptămâni aflam chiar prin intermediul reputatului leaker Evan Blass faptul că Google Pixel 2 și Pixel 2 XL se vor lansa oficial pe data de 5 octombrie, iată că astăzi apare în ecuație o altă dată. Este vorba despre 4

Deși în urmă cu ceva timp chiar Evan Blass ne dezvăluia că lansarea lui Google Pixel 2 va avea loc pe data de 5 octombrie, iată că astăzi descoperim cum stau lucrurile de fapt și asta grație unor panouri publicitare afișate în Boston. Pe aceste bannere este menționată ziua de 4 octombrie și vedem clar faptul că se face referire la un nou smartphone, în cazul de față chiar la două modele cu dotări high-end.

Vorbim desigur despre Pixel 2 și Pixel 2 XL, smartphone-uri echipate cu procesor Snapdragon 835, 4 sau 6 GB RAM și Android Oreo din fabrică. În panoul publicitar prezentat în imaginea de mai sus vedem și o descriere interesantă care tradusă ar suna astfel: "Dorește-ți mai multe de la smartphone-ul tău".

Desigur se poate face aluzii astfel și la asistentul vocal Google, cel pe care terminalele îl vor integra la pachet. În vreme ce Pixel 2 va rămâne un telefon standard (produs de HTC), varianta Pixel 2 XL se va lăuda cu un panou 18:9 edge-to-edge, telefon dezvoltat de către LG. La fel ca noile iPhone-uri și aceste modele de la Google vor sosi pe plan local la prețuri uriașe.

UPDATE: Lansarea pentru data de 4 octombrie este confirmată și de către o pagină promoțională Google ce poate fi găsită la adresa madeby.google.com. Avem și un teaser video totodată!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×