Lansarea lui Pixel 2 ar fi programată pentru 4 octombrie; o confirmă panourile publicitare din Boston

Autor:  | Publicat în:  Google 688 ori
<b>Lansarea lui Pixel 2 ar fi programată pentru 4 octombrie; o confirmă panourile publicitare din Boston</b>Cu toate că în urmă cu doar câteva săptămâni aflam chiar prin intermediul reputatului leaker Evan Blass faptul că Google Pixel 2 și Pixel 2 XL se vor lansa oficial pe data de 5 octombrie, iată că astăzi apare în ecuație o altă dată. Este vorba despre 4

Deși în urmă cu ceva timp chiar Evan Blass ne dezvăluia că lansarea lui Google Pixel 2 va avea loc pe data de 5 octombrie, iată că astăzi descoperim cum stau lucrurile de fapt și asta grație unor panouri publicitare afișate în Boston. Pe aceste bannere este menționată ziua de 4 octombrie și vedem clar faptul că se face referire la un nou smartphone, în cazul de față chiar la două modele cu dotări high-end.

Vorbim desigur despre Pixel 2 și Pixel 2 XL, smartphone-uri echipate cu procesor Snapdragon 835, 4 sau 6 GB RAM și Android Oreo din fabrică. În panoul publicitar prezentat în imaginea de mai sus vedem și o descriere interesantă care tradusă ar suna astfel: "Dorește-ți mai multe de la smartphone-ul tău".

Desigur se poate face aluzii astfel și la asistentul vocal Google, cel pe care terminalele îl vor integra la pachet. În vreme ce Pixel 2 va rămâne un telefon standard (produs de HTC), varianta Pixel 2 XL se va lăuda cu un panou 18:9 edge-to-edge, telefon dezvoltat de către LG. La fel ca noile iPhone-uri și aceste modele de la Google vor sosi pe plan local la prețuri uriașe.

UPDATE: Lansarea pentru data de 4 octombrie este confirmată și de către o pagină promoțională Google ce poate fi găsită la adresa madeby.google.com. Avem și un teaser video totodată!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×