Archos lansează primul său telefon cu ecran edge to edge; Sosesc şi 2 telefoane cu design de la Nubia și un smartphone rugged

2.808 ori
<b>Archos lansează primul său telefon cu ecran edge to edge; Sosesc şi 2 telefoane cu design de la Nubia și un smartphone rugged</b>Producătorul francez Archos a anunțat astăzi lansarea primului său smartphone echipat cu display edge-to-edge, model numit Archos Sense 55S și prezentat în imaginea de mai jos. Aceasta nu este singura lansare de astăzi, firma prezentând și modelele

Archos nu are nevoie de showuri speciale ca IFA sau Computex pentru a lansa telefoane noi şi fix asta face azi, prezentând noi smartphone-uri. E vorba despre modele cu ecran edge to edge şi corp rugged, dar şi telefoane care au primit design de la Nubia, filiala ZTE.

Archos Sense 55s

În total sunt 4 telefoane noi aici, iar cel mai interesant este Archos Sense 55S, care vine cu muchii ultra înguste. Primim un ecran de 5.5 inch cu margini foarte înguste, cel puţin lateral, în vreme ce porţiunea de sub ecran e cam lată. Surprinzător e preţul de 249 de euro, la care primim rezoluţie Full HD, o cameră duală de 8 + 8 MP, scanner de amprente şi baterie de 3000 mAh.

Archos Sense 50X

O altă premieră este un telefon cu preţ de 169 de euro, un terminal rugged cu Android Nougat la bord şi cunoscut drept Archos Sense 50X. Va rezista la zgârieturi, scăpări, praf şi scufundare în apă până la 1 metru adâncime, timp de 30 de minute. Acest telefon Archos funcţionează fără probleme în intervalul de temperaturi minus 20 de grade Celsius şi plus 55 de grade. La bord se află un procesor quad core MediaTek, 3 GB RAM şi baterie de 3500 mAh.

Archos Diamond Alpha

În privinţa telefoanelor cu design de la Nubia, e vorba despre Archos Diamond Alpha şi Archos Diamond Gamma. Ele sunt menite să concureze cu telefoanele Huawei Honor şi aduc designuri premium metalice. Diamond Alpha costă 299 euro, iar Diamond Gamma 199 de euro. Primul are doi senzori Sony de 13 MP în spate, unul color şi unul alb-negru, iar printre dotări găsim un procesor Snapdragon 652, 4 GB RAM şi 64 GB stocare.

Archos Diamond Gamma

Archos Diamond Gamma e şi el fabricat din aluminiu, rulează Android 7.0 şi are un procesor octa core Qualcomm Snapdragon, 3 GB RAM, cameră de 13 MP şi baterie de 3000 mAh. Toate telefoanele ajung pe piaţă în iulie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×