Archos, telefonul tablet, acum cu mai multe detalii

1.348 ori
<b>Archos, telefonul tablet, acum cu mai multe detalii</b>Am observat ca linia dintre telefon mobil si Internet tablet devine tot mai fina datorita (sau poate din cauza?) unor modele ca Nokia N900, a unui Internet tablet Android scapat pe web recent si acum si a acestui telefon Archos, de asemenea cu look de...

Am observat ca linia dintre telefon mobil si Internet tablet devine tot mai fina datorita (sau poate din cauza?) unor modele ca Nokia N900, a unui Internet tablet Android scapat pe web recent si acum si a acestui telefon Archos, de asemenea cu look de tablet.

Pe numele sau sugestiv Archos Phone Tablet, terminalul are o grosime de 0.39 inchi si vine cu un display touchscreen impresionant de 4.3 inchi, care suporta o rezolutie de 854 x 480 pixeli. Printre dotarile acestui handset se numara si suportul pentru conectivitate 3G, un procesor ARM de 1 GHz si sistemul de operare Android.

Terminalul este destul de mare, chiar si in comparatie cu iPhone, cu al sau ecran de 3.5 inchi, dar vorbim totusi de un telefon-tablet, la urma urmei. Archos mai are un produs similar, modelul Archos 5, un Internet Tablet dotat cu microfon si care poate efectua apeluri doar prin VoIP, pe baza unei conexiuni WiFi. In vreme ce acest model este "la fel de telefon ca un PSP", noul handset tablet are mai mult potential, mai ales pentru ca ruleaza Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×