Sony Ericsson pregateste ceva pentru 21 septembrie

1.131 ori
<b>Sony Ericsson pregateste ceva pentru 21 septembrie</b>Sony Ericsson pregateste ceva special pentru 21 septembrie, un eveniment care "va schimba felul in care ascultam muzica pe vecie". Afisul promotional include si simpaticul personaj de mai jos. Ce sa insemne oare acest omulet chel care bea o bautura...

Sony Ericsson pregateste ceva special pentru 21 septembrie, un eveniment care "va schimba felul in care ascultam muzica pe vecie". Afisul promotional include si simpaticul personaj de mai jos.

Ce sa insemne oare acest omulet chel care bea o bautura acidulata si asculta muzica la castile sale ce duc spre un misterios gadget din buzunar? Sa fie vorba de un nou player Walkman, de un nou telefon din seria Walkman, sau de ceva total nou? Stim ca SE are o preferinta de a lansa terminale importante in Septembrie, de obicei in cadrul unor evenimente ce au loc la Londra.

De vreme ce Apple tocmai a upgradat modelele sale iPod, e foarte probabil ca producatorul lui Walkman sa simta nevoia sa dea un raspuns companiei din Cupertino, amplificand razboiul de pe piata playerelor audio/media, mai ales ca si Zune HD e gata de lansare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×