Archos va intra pe piața de terminale Windows Phone

Autor:  | Publicat în:  Archos 856 ori
<b>Archos va intra pe piața de terminale Windows Phone</b>Recent, cei de la Archos au confirmat intrarea pe piața de terminale Windows Phone, deși debutul unui prim astfel de device cu sistemul de operare oferit de către Microsoft nu va avea loc decât la momentul potrivit și nu în perioada următoare....

Recent, cei de la Archos au confirmat intrarea pe piața de terminale Windows Phone, deși debutul unui prim astfel de device cu sistemul de operare oferit de către Microsoft nu va avea loc decât la momentul potrivit și nu în perioada următoare.

Chiar dacă sistemul de operare Windows Phone a cunoscut o creștere semnificativă în ultimele 12 luni, Nokia a rămas prinicipalul producător de terminale Windows, în timp ce alți giganți cum ar fi Samsung și HTC au decis să nu mai lanseze astfel de device-uri.

Loic Poirier, CEO Archos a spus: “Vom lansa un handset Windows Phone la momentul oportun”. Această decizie a fost luată în contextul în care și alți producători, ca Alcatel și ZTE vor să lanseze dispozitive Windows Phone. Cu toate acestea, Archos va folosi în continuare sistemul de operare Android ca principal OS pentru device-urile produse.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×