Angry Birds Star Wars II e gata sa primeasca o actualizare importanta: Carbonite Pack

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 710 ori
<b>Angry Birds Star Wars II e gata sa primeasca o actualizare importanta: Carbonite Pack</b>Daca tot a venit 2014, e momentul care marile francize de jocuri sa primeasca primele actualizari. Angry Birds Star Wars II nu poate face exceptie, iar dupa ce Angry Birds Star Wars a primit un update final, acum e randul lui SW II. &nbsp; Rovio a postat...

Daca tot a venit 2014, e momentul care marile francize de jocuri sa primeasca primele actualizari. Angry Birds Star Wars II nu poate face exceptie, iar dupa ce Angry Birds Star Wars a primit un update final, acum e randul lui SW II.

Rovio a postat deja un teaser cu privite la update, care se va numit Carbonite Pack si va sosi peste o saptamana. Ultima actualizare de acest gen a adus 20 de nivele noi in zona Sith si 20 in zone Jedi, adica Pork si Bird. Ma astept sa primim tot 30 sau 40 de nivele noi si poate si un nou boss. Pentru cei care au jucat Angry Birds Star Wars 1 in ultima vreme, el a primit cu cateva saptamani in urma un update de 30 de nivele.

15 dintre ele au loc pe Imperial Star Destroyer si duc la lupta finala cu un mega boss. Sunt surprins ca Rovio nu a anuntat si vreun update special pentru Angry Birds Seasons, mai ales ca tocmai a inceput noul an chinezesc.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×