ARM achiziționează Geometrics, o companie specializată În jocurile 3D

Autor:  | Publicat în:  ARM 850 ori
<b>ARM achiziționează Geometrics, o companie specializată În jocurile 3D</b>Așa cum toți știm, ARM este o companie ce posedă tehnologia din spatele chip-urilor ce stau la baza majoritații terminalelor actuale de pe piața de gadgeturi, compania&nbsp;a fost în centrul atenției în ultimii ani, datorită numeroaselor...

Așa cum toți știm, ARM este o companie ce posedă tehnologia din spatele chip-urilor ce stau la baza majoritații terminalelor actuale de pe piața de gadgeturi, compania a fost în centrul atenției în ultimii ani, datorită numeroaselor soluții puse la dispoziție. Deși pentru moment procesoarele de pe piață sunt din ce în ce mai puternice, gaming-ul pe telefoane sau tablete nu se ridică la nivelul unei console.

Compania Geometrics, a fost recent achiziționată de către ARM. Această companie se ocupă cu realizarea de grafică high-end, ce face ca jocurile să arate cât mai realistic. Aceștia generează umbrele într-un anumit loc dorit și ajustează nivelul de iluminare în joc.

Deși Geometrics a fost achiziționată de către ARM, aceasta va continua să lucreze independent, fiind doar o filială pentru ARM. Compania Geometrics a fost implicată în realizarea unor jocuri ca: Battlefield 3 și 4, Need for Speed Rivals, Eve Online și Medal of Honor: Warfighter. Asta înseamnă că vom vedea în curând același nivel de detalii și pe tablete și telefoane.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×