AROBS, de 8 ori la CeBIT in ultimii ani

1.233 ori
<b>AROBS, de 8 ori la CeBIT in ultimii ani</b>Compania AROBS Transilvania Software a participat la cel mai important show tech din lume, CeBIT in perioada 4-9 martie la Hanovra. Este pentru a opta oara cand compania este prezenta in cadrul acestui eveniment. Dupa cum va informam in articole...

Compania AROBS Transilvania Software a participat la cel mai important show tech din lume, CeBIT in perioada 4-9 martie la Hanovra. Este pentru a opta oara cand compania este prezenta in cadrul acestui eveniment.

Dupa cum va informam in articole anterioare, CeBIT 2008 a avut ca tema principala tehnologiile "verzi", ecologice, iar la eveniment au participat peste 5800 de companii din 77 de tari. AROBS Transilvania Software a fost prezenta la standul RomaniaIT, prezentandu-si solutiile de monitorizare si localizare a parcului auto, TrackGPS Business si TrackGPS Junior, destinat monitorizarii persoanelor prin GPS/GPRS.

AROBS ofera si solutii pentru piata externa, cum ar fi aplicatii GPS sau GPRS, solutii pentru handseturi, Internet/Intranet, aplicatii Mac OS si Palm OS, dar si cele destinate sectorului bancar, turism, transport, sanatate sau distributie. Conform domnului Voicu Oprean, director general si actionar AROBS, solutiile acestei companii au cautare si in Germania, unde exista numeroase firme interesate de localizarea parcului auto si monitorizarea personalului.

Compania AROBS Transilvania Software va fi prezenta si la CERF Bucuresti, organizat intre 7 si 11 mai 2008, standul sau (4010) aflandu-se in Pavilionul 14 al Complexului Expozitional Romexpo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×