Mersul trenurilor pe telefonul mobil, prin Cosmote

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 2.308 ori
<b>Mersul trenurilor pe telefonul mobil, prin Cosmote</b>Clientii operatorului Cosmote Romania pot vizualiza acum pe telefonul mobil programul curselor de autocar, microbuz si tren nu doar in Romania ci si in intreaga Europa. Serviciul este disponibil printr-o aplicatie inclusa in celebrul i-mode si reprezinta...

Clientii operatorului Cosmote Romania pot vizualiza acum pe telefonul mobil programul curselor de autocar, microbuz si tren nu doar in Romania ci si in intreaga Europa.

Serviciul este disponibil printr-o aplicatie inclusa in celebrul i-mode si reprezinta o premiera pe piata autohtona. Cosmote a colaborat cu portalul Autogari.RO pentru a implementa acest serviciu, disponibil gratuit pentru toti utilizatorii i-mode, care vor descoperi noua optiune in sectiunea Info & Harti. Veti mai afla de asemenea informatii despre pretul biletelor, orele de plecare si datele de contact ale companiilor care furnizeaza servicii de transport sau inchirieri de autocare.

Veti folosi o cautare extrem de simpla si va trebui doar sa mentionati numele localitatii de plecare si al destinatiei. Veti primi apoi informatii despre toate optiunile de transport de care beneficiati, fie ele auto sau feroviare. Revenind la i-mode, serviciul promovat de Cosmote, ofera clientilor peste 76 de site-uri create special pentru a fi utilizate de acestia. Pe langa aceasta noua aplicatie, i-mode ofera si servicii bancare, shopping online, vizualizarea anunturilor de mica publicitate, e-mail, jocuri, tonuri de apel, stiri si divertisment.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×