AROBS Transilvania Software aduce tabletele Archos În țară; Inclusiv tablete de gaming!

Autor:  | Publicat în:  Archos 1.812 ori
<b>AROBS Transilvania Software aduce tabletele Archos În țară; Inclusiv tablete de gaming!</b>Compania franceză Archos produce o gamă variată de tablete, inclusiv terminale cu butoane speciale de gaming și o tabletă pentru copii. Am regretat până acum lipsa acestor produse de pe piața locală, dar iată că azi aflăm că AROBS...

Compania franceză Archos produce o gamă variată de tablete, inclusiv terminale cu butoane speciale de gaming și o tabletă pentru copii. Am regretat până acum lipsa acestor produse de pe piața locală, dar iată că azi aflăm că AROBS Transilvania Software din Cluj va aduce aceste tablete în România.

Archos are în spate 8 ani de experiență în domeniul tabletelor și 7 fabrici la nivel internațional. Partenerii AROBS din țara vor avea disponibile de azi  4 modele Archos: Titanium 80, Titanium 101, Gen 101 XS și GamePad, o tabletă de gaming de 7 inch, pe care o vedeți mai jos. Tabletele Titanium de la Archos sunt foarte ușoare și subțiri, modelul Titanium 80 măsurând 9.9 mm în grosime și cântărind 440 de grame.

AROBS Transilvania Software aduce tabletele Archos În țară; Inclusiv tablete de gaming!

Acest terminal suporta o rezoluție de 1024 x 768 pixeli, iar Titanium 101, care cântărește 650 de grame vine cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli. Tabletele folosesc panouri IPS, iar modelul Archos 101 XS va sosi cu un periferic magnetic numit Coverboard, care va putea fi folosit drept tastatura QWERTY, copertă de protecție și docking station.

Archos GamePad dispune de 14 butoane fizice, 2 joystickuri și aplicația Mapping Tool pentru accesarea butoanelor analogice. Avem la dispoziție și un procesor grafic quad core, memorie internă de 8 GB și port mini HDMI. Prețurile tabletelor pornesc de la 799 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×