Un nou caz Jolla? Rebelii de la HTC formează startupul Kazam, producător nou de smartphone-uri

Autor:  | Publicat în:  Kazam 1.124 ori
<b>Un nou caz Jolla? Rebelii de la HTC formează startupul Kazam, producător nou de smartphone-uri</b>Opiniile și ideile celor de la echipa MeeGo de la Nokia nu și-au găsit finalitate în cadrul companiei, astfel că angajații au plecat de la Nokia și au fondat compania Jolla. Având în vedere schimbările recente de personal de la HTC s-au creat...

Opiniile și ideile celor de la echipa MeeGo de la Nokia nu și-au găsit finalitate în cadrul companiei, astfel că angajații au plecat de la Nokia și au fondat compania Jolla. Având în vedere schimbările recente de personal de la HTC s-au creat condiții pentru un nou startup de rebeli, pe model Jolla.

Nouă companie se numește Kazam și se vrea a fi tot un producător de smartphone-uri. Michael Combes, fostul șef de vânzări de la HTC și James Atkins, fost șef de marketing pe UK au pornit această firmă. Scopul lor este de a crea terminale cu design "uimitor", hardware foarte bun și tehnologie intuitivă. Kazam se va axa pe piața europeană și va ieși în evidență prin suportul prelungit acordat telefoanelor după lansarea lor.

Aceasta poate fi o referire la întârzierea actualizărilor Android pe modele ca HTC One X, spre exemplu. Se pare că lucrurile se mișca destul de rapid la Kazam, de vreme ce vom vedea o nouă linie de telefoane în acest an. Mă aștept ca acestea să fie handseturi cu Android, sau cine știe, poate chiar cu Firefox OS sau Tizen OS. Ce companie credeți că va avea mai mult succes? Jolla sau Kazam?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×