Storm the Train review: acțiune side scrolling cu numeroase gadgeturi și 3 personaje carismatice (Video)

1.052 ori
<b>Storm the Train review: acțiune side scrolling cu numeroase gadgeturi și 3 personaje carismatice (Video)</b>A venit vara și o avalanșă de jocuri și lansări de la E3, dar noi ne întoarcem la finalul lui 2012, atunci când a fost lansat jocul Storm the Train. Dintr-un motiv sau altul nu am apucat să jucăm acest titlu, dar în ultima săptămână ne-am...

A venit vara și o avalanșă de jocuri și lansări de la E3, dar noi ne întoarcem la finalul lui 2012, atunci când a fost lansat jocul Storm the Train. Dintr-un motiv sau altul nu am apucat să jucăm acest titlu, dar în ultima săptămână ne-am distrat de minune cu el.

Storm the Train este un titlu side scrolling de acțiune, disponibil gratuit pe App Store și publicat de către Chillingo. Ideea este simplă: veți sări din tren în tren și din vagon în vagon, în vreme ce împușcați scheleti, vampiri, ninja, roboți și cam orice inamic clișeu vă puteți imagina. Aveți 3 personaje la dispoziție, fiecare cu abilități și arme unice pe care la puteți upgrada.

Storm the Train

Veți aduna monede, cu care veți cumpăra gadgeturi, inclusiv drone sau costume de robot care să vă apere. Va exista și posibilitatea de a zbura cu un jetpack sau de a folosi un soi de motocicletă SF. Există și un endless mode, în care trebuie să supraviețuiți cât mai mult timp. Trebuie doar să alergați în dreapta/stânga, săriți și trageți în inamici, schimbând armele și adunând bani. Ocazional va mai apărea și câte un boss, care e destul de ușor de înfrânt.

Storm the Train e genul de joc clasic instant, care primește de la noi o notă de 9.5 din 10 și poate fi descărcat de aici.

Am prezentat acest joc pe o tabletă iPad mini, pe al cărui preț îl puteți afla pe eMAG.ro.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×