Așa ar putea arăta phabletul Apple cu ecran de 5.7 inch; Iată o randare 3D profesională! (Video)

1.907 ori
<b>Așa ar putea arăta phabletul Apple cu ecran de 5.7 inch; Iată o randare 3D profesională! (Video)</b>Pornind de la designul lui iPhone 5, designerii de la T3 au creat un concept foarte interesant de phablet Apple cu ecran de 5.7 inch. Terminalul poate fi admirat în clipul de mai jos și în imaginea de mai jos vedeți o comparație cu iPhone 5. &nbsp;...

Pornind de la designul lui iPhone 5, designerii de la T3 au creat un concept foarte interesant de phablet Apple cu ecran de 5.7 inch. Terminalul poate fi admirat în clipul de mai jos și în imaginea de mai jos vedeți o comparație cu iPhone 5.

Se remarcă aici ecranul edge to edge de pe phablet și rezoluția sa Full HD, deși cred că Apple va trece mai degrabă la 2560 x 1600, pentru a ieși în evidență fața de rivali. Sharp produce deja panouri cu această rezoluție și diagonală de 6 inch, deci nimic nu e imposibil. în mare designul rămâne similar cu cel al lui iPhone 5, în afară de zona edge to edge.

Gadgetul rulează iOS 7, este puțin mai gros decât iPhone 5 și probabil vine cu un procesor quad core Apple A7. Conceptul include și câteva dimensiuni, precum grosimea, de 7.6 mm și lungimea de 151.8 mm. Greutatea terminalului este de 180 de grame, mai mică decât cea a lui Nokia Lumia 920 cu 5 grame. Impresionant?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×