Așa ar putea arăta primul Windows Phone cu camera Pureview de la Nokia! Buton Home Windows 8 prezent!

1.511 ori
<b>Așa ar putea arăta primul Windows Phone cu camera Pureview de la Nokia! Buton Home Windows 8 prezent!</b>După atâtea scăpări de imagini cu Samsung Galaxy S III, a venit rândul celor de la Nokia să aibă parte de o posibilă privire asupra viitoarei lor direcții de design. Este vorba despre un telefon Lumia cu cameră PureView și ceea ce pare a fi un...

După atâtea scăpări de imagini cu Samsung Galaxy S III, a venit rândul celor de la Nokia să aibă parte de o posibilă privire asupra viitoarei lor direcții de design. Este vorba despre un telefon Lumia cu cameră PureView și ceea ce pare a fi un buton cu logo Windows 8.

Se pare că smartphone-ul rulează Windows Phone 8 și folosește tehnologia PureView, cu o cameră de 41 de megapixeli, lentila Carl Zeiss și captura video 1080p. Designul telefonului este cel puțin neobișnuit, dar o parte din mine apreciază cât de ascuțite devin capetele device-ului, care a fost curbat pentru a părea mai subțire. Alte dotări ale acestui presupus concept/prototip includ un display HD de 4.3 inch (curbat), procesor dual core cu GPU Adreno 320 (cel mai probabil un Snapdragon S4) și Windows Phone 8.

Retineti că nu avem vreo dovadă cu privire la identitatea acestui telefon Lumia PureView, dar recent am aflat că Nokia intenționează să folosească tehnologiile de pe Pureview și în universul Windows Phone. Voi ce părere aveți despre design? Sunteți gata să sacrificați grosimea unui telefon modern de dragul unei super camere?

Așa ar putea arăta primul Windows Phone cu camera Pureview de la Nokia! Buton Home Windows 8 prezent!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×