Așa ar putea arăta Samsung Galaxy S10 dacă are cititorul de amprente integrat în ecran și senzori discreți

2.318 ori
<b>Așa ar putea arăta Samsung Galaxy S10 dacă are cititorul de amprente integrat în ecran și senzori discreți</b>Pentru că în ultima vreme se vorbește despre design-ul pe care urmează a-l adopta smartphone-ul Samsung Galaxy S10, iată că avem parte și de primele randări detaliate ale posibilului look. Vedem o imagine creată de către talentatul

Odată cu lansarea lui OnePlus 6T putem spune că am terminat definitiv cu marile flagshipuri pe anul 2018. Începem să ne gândim la 2019 și unul dintre primele telefoane de bază care vor sosi la început de an este Samsung Galaxy S10. Azi vedem o randare a să adusă la zi după cele mai noi zvonuri.

Benjamin Geskin, unul dintre cei mai apreciați și prolifici designeri de telefoane concept a realizat o randare a lui Samsung Galaxy S10 care scoate în evidență tot ce am aflat în ultima vreme despre viitorul flagship. Așteptat să vină în preajma lui MWC 2019, telefonul va avea un screen to body ratio superior lui S9+ și S9.

Galaxy S10

Cele mai noi zvonuri afirmă că Galaxy S10 și Galaxy S10+ ar putea adopta un design nou, cu muchii foarte subțiri și un decupaj foarte mic pentru cameră frontală. Cam asta vedem și în acest concept și nici urmă de difuzor pentru convorbiri sau senzori.  Cititorul de amprente ar fi integrat în același panou. Acestea ar putea fi ascunse sub panoul de sticlă frontal sau să fie integrate cu ajutorul unor orificii foarte mici realizate în panou.

Samsung face tot ce e posibil să evite integrarea unui ecran cu breton sau decupaj de orice fel, după ce a ironizat de multe ori această abordare.Galaxy S10 cel creat de Geskin are muchii aproape invizibile pentru ecran și taie mai ales de sus, unde senzorii lui S9 sunt foarte vizibili.

Privim cu precauție totuși randarea, pentru că vorbim aici de un model aniversar și e posibil ca Samsung să vrea să ofere ceva special de această dată, ceva inedit. Așteptăm până una alta să vedem și spatele lui S10, cu 3 sau 4 camere, în viziunea lui Geskin.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×