Samsung Galaxy A10 ar urma să vină cu cititor de amprente integrat în ecran, sistem UDFS

3.023 ori
<b>Samsung Galaxy A10 ar urma să vină cu cititor de amprente integrat în ecran, sistem UDFS</b>Dacă seria Galaxy J de la Samsung se va converti în Galaxy M, cea Galaxy A rămâne teafără şi nevătămată în 2019. Au început deja zvonurile despre urmaşii lui Galaxy A8 şi A9, iar azi aflăm detalii despre aşa numitul Samsung Galaxy A10

Dacă seria Galaxy J de la Samsung se va converti în Galaxy M, cea Galaxy A rămâne teafără şi nevătămată în 2019. Au început deja zvonurile despre urmaşii lui Galaxy A8 şi A9, iar azi aflăm detalii despre aşa numitul Samsung Galaxy A10.

Seria Galaxy A există din 2015 şi a culminat în 2018 cu lansarea de telefoane cu 3 camere, 4 camere şi recent şi a primului device cu decupaj forat în ecran pentru camera selfie, Galaxy A8s. Următorul pas este Galaxy A10, care va avea un cititor de amprente integrat în ecran prin sistemul UDFS (under display fingerprint sensor).

Deocamdată avem doar un tweet în această privinţă, deci nu pariaţi pe acest aspect. Vivo folosea deja UDFS pe terminalele sale de ceva vreme, inaugurând-o pe modele ca X20 Plus UD. La fel cum cele 4 camere de pe Galaxy A9 (2018) au încercat marea cu degetul pentru Galaxy S10, iar Galaxy A8s a fost şi el experimental, Galaxy A10 ar avea un rol similar de test.

Toate acestea vor fi însumate şi încununate de flagshipul viitor, care va integra şi camere multiple şi cititor de amprente în ecran şi inovaţii pe partea de design şi selfie. Acelaşi tweet despre A10 mai scrie şi că va exista un terminal Galaxy A care vine cu procesor Snadpragon 845, poate chiar A10. Mă aştept şi la o cameră duală, triplă sau cvadruplă în spate, ecran mare şi baterie generoasă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×