Cum arată ecranul lui Samsung Galaxy S10 care îngroapă panourile cu breton și aduce cititorul de amprente

4.846 ori
<b>Cum arată ecranul lui Samsung Galaxy S10 care îngroapă panourile cu breton și aduce cititorul de amprente</b>Pe seama unei fotografii realizate în cadrul unei prezentări Samsung Display descoperim astăzi câteva detalii picante despre planurile sud-coreenilor pentru viitor. Aceste informații vin la scurt timp de la aflarea veștii că firma din spatele

Scriam recent legat de faptul că Samsung caută modalităţi de a ascunde camerele selfie şi senzorii sub display, aşa încât să îi facă invizibili. Vrea să nu folosească clasicul decupaj şi breton pentru a nu se alătura turmei. Ei bine astăzi vedem şi un posibil format de display pentru Galaxy S10, care urmează aceste idei.

Samsung Display

Samsung a organizat o conferinţă de presă în această săptămână, în cadrul căreia a prezentat potenţiale formaturi de design pentru panourile sale viitoare de pe smartphone-uri. Aveţi în acest articol un slide, care prezintă roadmap-ul companiei pentru 2019. Samsung Display a prezentat strategia în cadrul unui eveniment organizat în China. Iată ce vor oferi ecranele din 2019:

  • cititor de amprente integrat în ecran
  • senzori sub ecran (inclusiv foto)
  • mecanisme haptice sub ecran
  • difuzoare sub ecran

Cu toate aceste abordări se renunţă la orice nevoie de decupaj în display şi se elimină şi nevoia de breton. După cum se vede şi în imagine zona superioară, "fruntea" display-ului devine perfect goală şi curată. Astfel ajungem cu un pas mai aproape de dezideratul de 100% screen to body ratio. 

Samsung are deja câteva prototipuri în lucru şi am putea vedea această abordare pe Galaxy S10, sau cel târziu pe Galaxy S11. Personal sunt încă dezamăgit că Samsung ar fi ales un senzor optic pentru cititorul de amprente de pe S10 în loc de unul ultrasonic.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×