Samsung Galaxy S10 ar putea aduce un scanner de amprente integrat lateral

1.280 ori
<b>Samsung Galaxy S10 ar putea aduce un scanner de amprente integrat lateral</b>În urmă cu doar câteva momente aflam detalii referitoare la faptul că modelul Galaxy S10+ va oferi o cameră triplă cu unul dintre senzori de tip ultra-wide, iar acum descoperim și ceva legat de scanner-ul de amprente care ar putea fi mutat

Samsung Galaxy S10 (și Galaxy X) a început să scape mai des în ultima vreme decât Samsung Galaxy Note 9, care mai are doar o lună şi câteva zile până la debut. Pe S10 îl aşteptam de abia la începutul anului viitor şi azi avem o nouă teorie cu privire la mecanismul sau de autentificare biometrică.

Terminalul ar urma să vină cu un scanner de amprente integrat lateral, se pare. În plus, sursele afirmă că Samsung ar pregăti 3 variante diferite de Samsung Galaxy S10 pentru 2019. Unul va fi un model echipat cu ecran plat Infinity Display, în vreme ce celelalte două vor sosi drept succesori pentru Galaxy S9 și Galaxy S9+ cu diagonale de 6.2, respectiv 6.44 inch. 

Multă vreme s-a speculat că Galaxy S10 va inaugura un senzor pentru amprente integrat în display. Chiar şi lui Note 9 i-a fost asociată această tehnologie pentru scurt timp. Mai nou totuşi se pare că Samsung ar fi decis să integreze lateral respectivul senzor, cel puţin pe versiunea de Galaxy S10 cu ecran plat. Primele mutări în această zonă veneau odată cu Galaxy S8.

Acela scăpa de butonul Home şi îşi muta scannerul de amprente în spate, lângă cameră. La Galaxy S9 se mută sub cameră, iar pe S10 ar putea să îşi schimbe iar poziţia. Pe cel puţin un telefon de acel gen va fi integrat senzorul în rama metalică a handsetului. Nu sunt multe companii care au încercat aşa ceva, iar Sony e prima care vine în minte. Motorola şi Vivo au încercat la rândul lor experimente de gen.

E drept că aceea e o zonă în care ajungem cu degetul destul de des, dar riscul e să crească grosimea telefonului prea mult. Cât despre S10 cel principal şi Galaxy S10+, ele vor avea senzorii biometrici în ecran. Cel cu ecran plat va fi mai ieftin, de aceea va avea această soluţie de compromis. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×