Aşa ar putea arăta telefonul Nokia cu 5 camere, aşa numitul "Nokia 10"

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.365 ori
<b>Aşa ar putea arăta telefonul Nokia cu 5 camere, aşa numitul "Nokia 10"</b>Ştirea de ieri cu acel viitor telefon Nokia cu 5 camere a aprins imaginaţia multora, care încercau să îşi închipuie cum va arăta un device de acest gen. Ei bine, azi a apărut şi prima schiţă, pe care o putem admira mai jos.

Ştirea de ieri cu acel viitor telefon Nokia cu 5 camere a aprins imaginaţia multora, care încercau să îşi închipuie cum va arăta un device de acest gen. Ei bine, azi a apărut şi prima schiţă, pe care o putem admira mai jos.

Vine din China, la pachet cu numele de "Nokia 10" pentru acest device. Evident nimic nu este bătut în cuie şi se poate schimba până la debutul telefonului. Dacă vă induc în eroare toate acele orificii din spatele telefonului, aflaţi că obiectivul din stânga sus este de fapt unitatea blitz, iar cel din dreapta sus este un senzor care nu are legătură cu captura.

Celelalte 5 orificii sunt fix obiectivele menţionate şi observăm şi un scanner de amprente circular plasat sub modulul de cameră. Sursele afirmă că acest smartphone va avea un design similar cu Nokia 9, cu muchii foarte înguste. Va fi vândut în a doua parte a anului şi ar avea un aspect ratio 18:9. La bord va mai avea un procesor Snapdragon 845 şi cei care au detalii par convinşi că nu vom vedea la MWC 2018 acest produs. Acolo ar trebui să pluseze totuşi Huawei cu 3 camere pe un flagship, Huawei P20/P11. 

HMD Global a oferit recent un teaser, prin care promitea că următoarele sale produse vor fi prezentate într-un mod "grozav", fără extra detalii. Poate îl vedem la IFA 2018 totuşi...

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×