Nokia 1 ar putea debuta în luna martie a lui 2018 şi va fi un telefon Android Go

1.789 ori
<b>Nokia 1 ar putea debuta în luna martie a lui 2018 şi va fi un telefon Android Go</b>Nokia ar putea trece la nivelul următor după Nokia 2, la un terminal şi mai entry level, aşa numitul Nokia 1. Acel handset ar urma să vină în luna martie a anului viitor, conform celor mai noi scăpări şi va face parte din proiectul Android Go.

Nokia ar putea trece la nivelul următor după Nokia 2, la un terminal şi mai entry level, aşa numitul Nokia 1. Acel handset ar urma să vină în luna martie a anului viitor, conform celor mai noi scăpări şi va face parte din proiectul Android Go.

Android Go este destinat pieţelor emergente, precum India sau Mexic, acolo unde nu toată lumea îşi permite un smartphone de multe sute de dolari. Platforma e gândită pentru cei care nu au acces la acoperire de top şi viteze crescute la download şi upload. Include variante light de Gmail, Maps şi alte soluţii de bază Google de pe Android.

Nokia 1 ar putea debuta în luna martie a lui 2018 şi va fi un telefon Android Go

Nokia 1 ar urma să fie printre modelele inaugurale pentru platformă şi ar fi lansat de HMD Global în prima lună de primăvară. Va rula o versiune light de Oreo şi ar trebui să vină cu 1 GB RAM, 8 GB stocare, slot microSD şi un ecran HD. E ţintită piaţa din Rusia pentru început, cu un preţ în jurul a 80 de euro. Între timp şi Huawei lucrează la un telefon de genul şi sunt sigur că lista se va extinde.

Nu mă aştept la o cameră de mai mult de 8 MP şi nici la filmare peste 720p. Un procesor quad core Snapdragon sau MediaTek va fi probabil la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×