Cugetare: Mi-e teamă pentru Nokia

5.397 ori
<b>Cugetare: Mi-e teamă pentru Nokia</b>Când lucrezi în domeniu şi ai experienţă anilor privind informaţiile ce circula pe internet, poţi să simţi pulsul evenimentelor. În acest moment senzaţia privind Nokia (HMD Global) este că nu a reuşit să stea pe valul de popularitate cu care a fost..

Când lucrezi în domeniu şi ai experienţa anilor privind informaţiile ce circula pe internet, poţi să simţi pulsul evenimentelor. În acest moment senzaţia privind Nokia (HMD Global) este că nu au reuşit să stea pe valul de popularitate cu care au fost primiți.

Comunicarea e sacadată, ceea ce pentru branding e catastrofal. Se întâmplă pe web în general şi pe plan local în particular. Ultimul telefon testat de noi a fost Nokia 3 în luna iulie, iar de atunci singura comunicare cu agenţia ce se ocupă de imaginea Nokia în România a fost pe tema Nokia vechi şi Nokia nou al cărui producător este HMD Global, deşi noi am solicitat Nokia 8 în teste încă de la lansare, ba chiar am cumpărat personal Nokia 3310 (2017) să-l prezentăm.

În fine, nu ei sunt importanţi acum, ci faptul că există o ruptură în comunicare, global, trecând zile, săptămâni întregi fără voce din partea companiei. Firmele rivale cum ar fi Samsung, Huawei, OnePlus etc, fac cum fac şi auzim zilnic de ele. Zicala "ochii care nu se văd se uită" fiind perfect valabilă în acest caz. Observ o oarecare similitudine între evoluția lor și cea a celor de la HTC și o zic cu părere de rău, deoarece eu am acces la rezultatul intermediar al top-ului telefoanelor din 2017 votat de cititorii noştri, iar potenţial există!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×