Așa ar putea arăta viitorul cameraphone PureView de la Nokia! Iată-l pe Nokia 801T În schițe oficiale!

1.559 ori
<b>Așa ar putea arăta viitorul cameraphone PureView de la Nokia! Iată-l pe Nokia 801T În schițe oficiale!</b>în ultima vreme au început să apară și scurgeri de informații de la Nokia, după o perioadă de relativă acalmie. Astfel, am văzut fie un phablet misterios, fie un viitor terminal cu un Windows Phone 8 upgradat și acum acest terminal cu camera...

în ultima vreme au început să apară și scurgeri de informații de la Nokia, după o perioadă de relativă acalmie. Astfel, am văzut fie un phablet misterios, fie un viitor terminal cu un Windows Phone 8 upgradat și acum acest terminal cu camera Pureview, se pare.

Până acum există doar modelele Nokia 808 PureView și Nokia Lumia 920 cu astfel de camere performante, iar următoarea generație de cameraphone va fi foarte interesantă. Acum au apărut schițele din imagine, care par a prezenta modelul Nokia 801T, care la nivel oficial ar fi doar un terminal Symbian Anna pentru China. Totuși, acest design poate servi drept indiciu pentru modul în care vor arăta viitoarele smartphone-uri Nokia cu camera Pureview. Acest look îmi amintește de o combinație între Nokia N8 și C7, cu mențiunea că acea "cocoașă" a camerei este cu mult mai mică decât pe 808 Pureview.

Speculațiile afirmă că ar putea fi vorba aici despre o cameră de 20 de megapixeli, tot Pureview, în vreme ce în partea superioară (sau inferioară) avem un mic capac înlăturabil, care ascunde probabil slotul SIM și pe cel microSD. Ar fi cazul să avem și un cameraphone cu slot microSD cu suport de 64 GB în plus, deoarece orice spațiu în plus e binevenit atunci când filmezi la o calitate superioară oricărui alt model rival de pe piață.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×