Așa arată un telefon cu grosimea de 5 mm și ecran de 5 inch: BBK Vivo X3T, cel mai subțire smartphone din lume

2.197 ori
<b>Așa arată un telefon cu grosimea de 5 mm și ecran de 5 inch: BBK Vivo X3T, cel mai subțire smartphone din lume</b>După ce companii ca Huawei, Alcatel sau Oppo s-au întrecut în telefoane ultraslim, iată încă un concurent din Asia, de această dată coborând sub pragul de 6 mm. E vorba despre compania BBK și despre terminalul Vivo X3T, pe care îl puteți...

După ce companii ca Huawei, Alcatel sau Oppo s-au întrecut în telefoane ultraslim, iată încă un concurent din Asia, de această dată coborând sub pragul de 6 mm. E vorba despre compania BBK și despre terminalul Vivo X3T, pe care îl puteți admira mai jos.

Acest handset vine cu ecran HD de 5 inch și recent a primit certificarea autorităților din China. Am mai văzut scăpări ale acestui model, dar e prima oară când îl vedem în imagini oficiale ale unei autorități de certificare. Smartphone-ul vine cu ecran HD de 5 inch, procesor quad core MediaTek MT6589T de 1.5 GHz și 1 GB RAM.

Așa arată un telefon cu grosimea de 5 mm și ecran de 5 inch: BBK Vivo X3T, cel mai subțire smartphone din lume

El mai dispune și de o cameră de 8 megapixeli în spate și una frontală de 5 megapixeli, plus Android 4.2 Jelly Bean și măsoară doar 5.75 mm în grosime. Totuși handsetul este destul de greu la 150 de grame, iar lansarea să va avea loc prin operatorul China Mobile în dată de 22 august, în aceeași zi cu lansarea lui Asphalt 8.

BBK Vivo X3T, cel mai subțire smartphone din lume

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×