Consiliul Concurenței strânge cu ușa operatorii mari, pe tema costurilor de interconectare propuse de RCS&RDS

Autor:  | Publicat în:  RCS & RDS 1.475 ori
<b>Consiliul Concurenței strânge cu ușa operatorii mari, pe tema costurilor de interconectare propuse de RCS&RDS</b>După ce operatorii mari de la noi și din toată Europa au fost forțați să scadă tarifele serviciilor de roaming, acum este momentul că acești operatori să mai primească o lovitură. E vorba de costurile de interconectare, iar "capul...

După ce operatorii mari de la noi și din toată Europa au fost forțați să scadă tarifele serviciilor de roaming, acum este momentul că acești operatori să mai primească o lovitură. E vorba de costurile de interconectare, iar "capul răutăților" aici este RCS&RDS, care a propus costuri mai mici.

Consiliul Concurenței analizează situația și afirmă că giganți ca Orange, Vodafone și Cosmote nu au nici un motiv să susțină că ei au costuri de interconectare mai mari decât rivalul lor mai mic, RCS&RDS. Aceștia din urmă s-au declarat gata să coboare la nivelul de 1 eurocent pe minut, astfel punând în pericol tarifele mai mari ale Vodafone, Orange și Cosmote.

Astfel, dacă RCS&RDS are costuri pentru terminarea apelurilor în propria rețea de sub 1 eurocent (plus o marjă comercială rezonabilă), atunci și ceilalți operatori cu venituri superioare pot "sacrifica” acest tarif. Aceasta este doar una dintre loviturile date de RCS&RDS în ultima vreme, ei intrând tot mai puternic pe piața de telefonie mobilă cu oferte foarte bune.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×