Lansarea lui iPhone XI va fi transmisă live și pe YouTube, în această seară, de la ora 20:00!

1.825 ori
<b>Lansarea lui iPhone XI va fi transmisă live și pe YouTube, în această seară, de la ora 20:00! </b>Într-o mutare care cu siguranţă va genera ceva simpatie, Apple a decis să transmită şi pe YouTube lansarea lui iPhone 11 de pe 10 septembrie. Până acum aveam doar live stream pe apple.com şi o bună perioadă de timp

Într-o mutare care cu siguranţă va genera ceva simpatie, Apple a decis să transmită şi pe YouTube lansarea lui iPhone 11 de astăzi, 10 septembrie. Până acum aveam doar live stream pe apple.com şi o bună perioadă de timp a fost limitat doar pe terminalele Apple. De câţiva ani puteai privi şi lansarea pe Windows. Acum avem şi varianta YouTube.

De-a lungul anilor am avut diferite workaround-uri, de la oameni care făceau live stream cu ecranul Mac-ului lor să vadă toată lumea ce se întâmplă la link-uri speciale integrate în VLC Player. Sau aţi avut şi alternativa live blog, pe care îl făceam noi în limba română simultan cu evenimentul. În 2018 Apple a oferit şi un stream pe Twitter, care nu a mers chiar strălucit. Utilizatorii de Windows 10 au primit acces la video streaming cu evenimentul cam din 2015, prin browserul Edge. Anul trecut era oferit şi suport Chrome şi Firefox.

În acest an vei putea vedea pe YouTube tot şi vestea e dublu bună, pentru că poţi face şi casting de pe telefon pe TV şi să vezi pe diagonală mare cum Tim Cook şi Phil Schiller prezintă noile iPhone-uri. Vă reamintesc că totul începe în această seară la ora României 20:00. Aşteptăm să vedem un iPhone 11, iPhone 11 Pro şi iPhone 11 R, dar şi un MacBook Pro de 16 inch, 2 iPad Pro-uri cu procesor Apple A13X, un Apple Watch Series 5 şi poate şi AirPods 3.

De aici aflați tot ce așteptăm de la eveniment.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×