Huse de iPhone XR (2019) ajung la vânzare și în România, cu decupaj pătrat pentru camera foto

902 ori
<b>Huse de iPhone XR (2019) ajung la vânzare și în România, cu decupaj pătrat pentru camera foto</b>Cu mult înainte să vedem fotografii ale unor viitoare terminale mobile ce se pregătesc de lansare avem parte de leak-uri ce constă în randări de huse și tot soiul de accesorii. Aceste scăpări au început pentru generația

Cu mult înainte să vedem fotografii ale unor viitoare terminale mobile ce se pregătesc de lansare avem parte de leak-uri ce constă în randări de huse și tot soiul de accesorii. Aceste scăpări au început pentru generația iPhone 2019 de multă vreme și dacă anterior descopeream asemenea carcase la vânzare în țări precum Marea Britanie, iată că acum descoperim și listări similare pe plan local.

Huse iPhone XR 2019

MobileDirect.ro este retailerul ce afișează la vânzare huse pentru varianta iPhone XR (2019), fiind vorba despre un model MOFI Series Carbon disponibil în câteva nuanțe de culoare (negru, gri, roșu, albastru) și fabbricat din gel TPU cu textură de fibră de carbon. În listări vedem menționată și diagonala de 6.1 inch a telefonului, dar și faptul că se oferă protecție la căzături.

Huse iPhone XR 2019

Aceste huse scot la iveală decupajul pătrat al camerei foto din spate, setup în cadrul căruia vom găsi un senzor foto principal pentru captura standard și unul secundar pentru zoom optic. Se observăm și butoanele fizice de volum, cel de mute și într-una dintre imagini și zona frontală a telefonului fără mari schimbări din punct de vedere vizual, cu același decupaj generos sus. 

O asemenea husă costă doar 27.54 lei și faptul că accesoriile au ajuns atât de răspândite chiar înainte ca noul iPhone să debuteze oficial nu poate decât să confirme că într-adevăr acesta este look-ul final al device-ului, decupajul pătrat fiind adoptat și de către succesorul lui iPhone XR.

Se vehiculează o lansare pe 10 septembrie a noului lineup de iPhone-uri și de curând au apărut speculații cu privire la o versiune Pro de iPhone 11 cu suport pentru stylus. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×