Vânzările lui iPhone SE 2 din 2020 ar putea trece de 30 milioane unități; Aflăm și cum a stat iPhone SE la vânzări în primul an

1.373 ori
<b>Vânzările lui iPhone SE 2 din 2020 ar putea trece de 30 milioane unități; Aflăm și cum a stat iPhone SE la vânzări în primul an</b>Au revenit zvonurile despre iPhone SE 2, atât de insistente încât suntem aproape siguri că va exista acest telefon la anul. Terminalul cu corp de iPhone 8 şi dotări de iPhone 11 ar urma să vândă 30 de milioane de unităţi

Au revenit zvonurile despre iPhone SE 2, atât de insistente încât suntem aproape siguri că va exista acest telefon la anul. Terminalul cu corp de iPhone 8 şi dotări de iPhone 11 ar urma să vândă 30 de milioane de unităţi în 2020, conform analistului Ming-Chi Kuo.

Acelaşi Kuo speculează despre acest handset de luni bune deja. Mai aflăm din noua sa analiză publicată online că telefonul va include un PCB mai ieftin pentru placa de bază, care ar fi inspirată de cea de pe iPhone 11. Numărul de 30 de milioane de unităţi vândute depinde mult de perioada în care Apple lansează produsul. Sunt şanse mari să vină în prima parte a anului, ceea ce ia în calcul şi estimarea.

Numărul minim de unităţi vândute ar fi de 20 de milioane, iar 30 de milioane este idealul optimist. Ca idee şi primul iPhone SE a vândut în jur de 30 de milioane de bucăţi în primul an de disponibilitate. Problema lui iPhone SE 2 e că va concura cu iPhone 11 şi iPhone XR. Aflăm şi că placa sa de bază va folosi "un setup PCB/ SLP cu 10 straturi", adică o variantă mai ieftină a tehnologiei plăcii de bază de pe iPhone 11.

Alte zvonuri afirmă că handsetul va costa în jur de 399 de dolari şi va avea procesor Apple A13 la interior. Ar putea aduce şi 3 GB RAM şi un ecran mai mic, de 4.7 inch. Butonul Home are şanse să revină, cu tot cu Touch ID, asta dacă nu e inclus mecanismul în ecran.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×