Așa s-ar putea auzi difuzoarele de smartphone Începând din 2014 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 2.003 ori
<b>Așa s-ar putea auzi difuzoarele de smartphone Începând din 2014 (Video)</b>Dacă vi se pare interesantă ideea unor difuzoare BoomSound, amplificare Beats sau chiar amplificatoarele Yamaha de pe telefoanele Allview, stați să vedeți ce ne-a fost pregătit pentru viitorul acustici pe telefoane! &nbsp; Aflați că HTC One se...

Dacă vi se pare interesantă ideea unor difuzoare BoomSound, amplificare Beats sau chiar amplificatoarele Yamaha de pe telefoanele Allview, stați să vedeți ce ne-a fost pregătit pentru viitorul acustici pe telefoane!

Aflați că HTC One se bazează pe două difuzoare controlate de două chipuri audio NXP de 5 volți. Ei bine urmașul acestor chipuri este TFA9895, un nou chip care aduce câteva îmbunătățiri detaliate în clipul de mai jos. Acesta va sosi pe terminale high end în preajma lui MWC 2014 și ni se promite același voltaj, dar o calitate a sunetului mai bună.

Crește și volumul puțin, dar fără urmă de distorsionare, care e suprimată fără a afecta output-ul. S-a lucrat și la amplificarea vocilor din melodii și există acum potențialul de a scoate în evidență vocile fără a afecta și instrumentele din fundal. Va fi acesta chipul din spatele lui BoomSound 2? Vom afla peste câteva luni!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×