Google Hangouts versus concurenta: iMessages, Skype și WhatsApp

2.338 ori
<b>Google Hangouts versus concurenta: iMessages, Skype și WhatsApp</b>Ceea ce vedeți mai jos este o comparație foarte interesantă între Hangouts, iMessages, Skype și WhatsApp, care subliniază avantajele soluției Google față de rivali. E drept ca și Skype are unele avantaje, dar hai să aflăm ce extra-uri ne aduce...

Ceea ce vedeți mai jos este o comparație foarte interesantă între Hangouts, iMessages, Skype și WhatsApp, care subliniază avantajele soluției Google față de rivali. E drept ca și Skype are unele avantaje, dar hai să aflăm ce extra-uri ne aduce Hangouts, care a evoluat mult în ultimele luni.

Spre exemplu, Hangouts permite realizarea de apeluri telefonice, ceea ce WhatsApp și iMessages nu fac, dar Skype face asta de ceva vreme. Hangouts are dezavantajul că lipsește de pe BlackBerry și Windows Phone, dar e prezent pe toate platformele care contează, de la iOS și Android la Mac OS X și Windows.

Din acest grup de aplicații doar iMessages și Hangouts permit primirea și trimiterea de mesaje text, în vreme ce Skype și WhatsApp sufera la acest capitol. Puncte pierde Hangouts pe partea de partajare video, unde WhatsApp și Skype primesc bile albe. Dacă mă întrebați pe mine WhatsApp are și avantajul vitezei cu care urca video, audio sau fotografii pe web.

Voi ce serviciu folosiți mai des și ce vă place la el?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×