Ascultă muzica direct din cloud pe telefonul Android cu playerul Honeycomb În Android 2.3.3

Autor:  | Publicat în:  Android 2.145 ori
<b>Ascultă muzica direct din cloud pe telefonul Android cu playerul Honeycomb În Android 2.3.3</b>Ce ați spune dacă ar exista acum o metodă de a avea la dispoziție întreaga colecție de muzică de pe PC, pe care să o ascultați pe telefonul Android via cloud? Folosind playerul audio Honecomb împreună cu noul mod CyanogenMod 7 pe Android 2.3.3,...

Ce ați spune dacă ar exista acum o metodă de a avea la dispoziție întreaga colecție de muzică de pe PC, pe care să o ascultați pe telefonul Android via cloud? Folosind playerul audio Honecomb împreună cu noul mod CyanogenMod 7 pe Android 2.3.3, membrul XDA Developers WhiteWidows a reușit să își asculte colecția de muzică pe handset.

Acest lucru este posibil prin streaming și se pare că în curând vom putea accesa orice fișier de pe PC pe telefoanele Android via wireless. Astfel vom scăpa de cabluri și suntem tot mai aproape de întreg OS-ul Honeycomb rulând cu toate funcțiile 100% pe un terminal mobil. Deja am văzut Android 3.0 portat pe un HTC Desire și pe alte câteva modele de smartphone-uri, semn că am putea asista la un moment dat și la un port oficial.

Interesant ar fi să vedem Honeycomb portat și pe o tabletă Windows sau una WebOS 3.0, eventual pe un iPad, pentru amuzament... Până atunci, streamingul pe mobil este întotdeauna binevenit.

Playerul poate fi descărcat de aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×