COSMOTE România anunță noi extraopțiuni pentru internetul 3G pe telefoane mobile

3.937 ori
<b>COSMOTE România anunță noi extraopțiuni pentru internetul 3G pe telefoane mobile</b>Comunicat de presă: COSMOTE România anunță noi extraopțiuni pentru internetul 3G pe telefoane mobile&nbsp; București, 8 martie 2011 + Prevestind primăvara, COSMOTE România lansează noi extraopțiuni pentru internetul 3G pe telefoanele mobile,...

Comunicat de presă:

COSMOTE România anunță noi extraopțiuni pentru internetul 3G pe telefoane mobile 

București, 8 martie 2011 - Prevestind primăvara, COSMOTE România lansează noi extraopțiuni pentru internetul 3G pe telefoanele mobile, care se adresează atât abonaților cât și utilizatorilor prepay, sub umbrela Connect Mobile. Noua ofertă vine cu pachete de date generoase, la prețuri extrem de avantajoase.
 
Cu oferte precum 500 MB la 4 euro/lună sau 5GB de trafic la numai 10 euro/lună, serviciul Connect Mobile oferit de COSMOTE România vine cu pachete de date mobile foarte competitive, conform cu așteptările clienților. Traficul de date poate fi folosit atât pe telefonul mobil cât și pe computer, folosind telefonul mobil ca modem.
 
Evoluția tehnologiei și a complexității website-urilor implică un volum mai mare de trafic de date, o tendință căreia COSMOTE este pregatită să-i facă față cu succes. Am creat noile extraopțiuni Connect Mobile cu scopul de a le oferi clienților noștri pachete de date gândite pentru a răspunde cerințelor lor, acoperind toate nevoile de trafic, la prețuri foarte avantajoase”, a declarat Gabriel Ioniță, Senior Manager, Products & Services Development, COSMOTE România.
 
Connect Mobile este disponibil atât pentru abonați cât și pentru clienții de cartele preplătite, după cum urmează:
 
Connect Mobile pentru abonați

Optând pentru acest serviciu, abonatul poate naviga pe internet de pe telefonul mobil sau îl poate folosi ca modem pentru computer, fără nicio restricție, la viteze de transfer de până la 7,2 Mbps.

Connect MobileTrafic recomandatAbonament lunar/lună *
Connect Mobile Start250 MB3€
Connect Mobile Go500 MB4€
Connect Mobile Now3 GB6.71€
Connect Mobile Eco5 GB10€

*Tarifele nu conțin TVA
 
Atunci când traficul inclus în abonamentul lunar este consumat, viteza de transfer scade la 128 kbps, dar traficul suplimentar astfel efectuat nu va fi taxat suplimentar.
 
Connect Mobile pentru clienții cartelei preplătite

Utilizatorii cartelei preplătite au, de asemenea, oferte foarte avantajoase din care să aleagă, începând de la extraopțiunea de 2 euro pentru 50 MB, ce poate fi folosită timp de 30 de zile. Extraopțiunile oferă până la 1,5 GB trafic. Serviciul permite navigarea pe internetul mobil fără restricții sau utilizarea teminalului ca modem pentru computer, la viteze de transfer de până la 7,2 Mbps. Din momentul în care volumul de trafic inclus este consumat, traficul suplimentar este facturat cu 0.2 euro pe MB.

ExtraopțiuneaTrafic inclusTarif / ValabilitateTarif pentru trafic suplimentar
Connect Mobile 50 MB50 MB2€ / 30 zile0,20€/MB
Connect Mobile 250 MB250 MB4€ / 30  zile0,20€/MB
Connect Mobile 1,5 GB1,5 GB7€ / 30  zile0,20€/MB

 
Utilizatorii Cartelei COSMOTE sau cei ai Cartelei Frog pot activa extraopțiunile de mai multe ori în cursul unei luni.
 
Serviciile 3Gsunt disponibile în prezent în peste 3.500 de localități din întreaga țară. Rețeaua 3G oferă acces la internet cu viteze de până la 21,6 Mbps.
 
Mai mult, utilizatorii cartelei COSMOTE Internet pot beneficia începând din 8 martie de servicii de roaming atunci când călătoresc în străinătate.
 
Serviciile de roaming sunt disponibile în 54 de țări prin intermediul a 145 de parteneri, în timp ce serviciile 3G sunt disponibile în 40 de țări prin 65 de parteneri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×